Fraaie oprijlanen op Sinderen

De werkgroep ‘Groen op Sinderen’ heeft in het kader van het project ‘Maak van uw inrit een mooie oprijlaan’ afgelopen zaterdag aan 5 verschillende eigenaren in totaal 2 eiken en 33 lindenbomen overhandigd. Groen op Sinderen heeft voor uitvoering van dit project van de Plattelandsraad subsidie gekregen waarmee de bomen grotendeels gefinancierd zijn.

Vanwege het mooie weer zijn alle nieuwe boom-eigenaren dezelfde dag enthousiast aan de slag gegaan om de bomen in de grond te zetten. Sinderen is weer een aantal bomen rijker, daar kunnen straks weer veel mensen en dieren van meegenieten!

Op de foto (van Charlotte Breukink) de overhandiging van de bomen aan de nieuwe eigenaren. 

De werkgroep GROEN OP SINDEREN
Charlotte Breukink
Anna Kemp
Berd Westerveld
Joop Lammers

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.