Vrijwilligersdag NLdoet

Tuinwerk Oude IJsselstreek                                                                            Tijdens de landelijke vrijwilligersactiedag NLDOET op vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart organiseert BUUV Oude IJsselstreek een tuinwerkdag. De tuinwerkdag is bedoeld om inwoners, die het zelf niet meer kunnen, eenmalig te helpen met het voorjaars klaarmaken van hun tuin.

Voor het voorjaars klaarmaken van de tuinen wordt gezocht naar vrijwilligers die eenmalig hun handen uit de mouwen willen steken. Dit kan op vrijdag 9 maart en/of zaterdag 10 maart. Beide dagen wordt gezamenlijk afgetrapt waarna de tuinen verdeeld worden. Waarbij er altijd twee vrijwilligers per tuin worden ingedeeld.

Maar ook zoeken we naar inwoners die behoefte hebben aan iemand die voor hen de tuin voorjaars klaar kan maken. Je kunt je opgeven, en vooraf hoor je op welke dag vrijwilligers langs komen om je een handje te helpen.

Opgeven door te bellen op iedere dinsdag- en donderdag van 9.00 tot en met 12.00 uur via 0315-292333 of door te mailen naar info@oudeijsselstreek.buuv.nu.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.