Nieuwbouw binnen kom Sinderen: laatste kans

Op dinsdag 22 januari 2018 om 20.00 uur heeft er in het Buurtschapshuis op Sinderen een informatieavond over bouwen op plan Kromkamp plaatsgevonden. Sinderen is een buurtschap met een kleine kern en een groot buitengebied. De saamhorigheid is er nog groot. Het is een unieke plek om te wonen. Op plan Kromkamp, midden in de kern van Sinderen, zijn bouwkavels te koop waarop verschillende typen woningen gebouwd kunnen worden. Deze bouwkavels zijn al geruime tijd te koop, en de mogelijkheid hier nog woningen te bouwen vervalt tegen het einde van dit jaar.
Daarom wil Sinderens Belang iedereen attenderen op deze laatste kans een eigen huis te bouwen in het hart van Sinderen. Uiteraard zal er voldoende tijd en ruimte zijn om vragen te stellen. Voor meer informatie kunt terecht op de websites van de Vereniging voor Sinderens Belang en van de gemeente Oude IJsselstreek. U kunt ook een e-mail sturen naar Sinderens Belang: sinderensbelang@gmail.com
Wilt u meer informatie over bouwen op Sinderen klik dan op onderstaande link
https://www.oude-ijsselstreek.nl/informatie-bouwkavels-sinderen

en kijk onder het item “Activiteiten/werkgroepen”

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.