Meezingmiddag met Szinderende Smart en The Voices Etten

Zondagmiddag 3 november a.s. is er weer een muziek- en zangmiddag in het Buurtschapshuis op Sinderen. Het festijn begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Daarna is er nog tijd om na te zitten en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Het Buurtschapshuis wordt vrolijk aangekleed door de leden van Szinderende Smart. Niek Vriesen verzorgt weer een professioneel podium met idem geluid en verlichting. Szinderende Smart en The Voices verzorgen beide tweemaal een optreden en er is een ruime pauze om bij te praten en wat te drinken. De toegang voor deze middag is gratis !! Er staat wel een bus die wij graag gevuld zien met uw gulle gift. 

The Voices uit Etten is een dameskoor met ongeveer 30 leden o.l.v. Sandra Vriese. Zij hebben in april hun 25 jarig bestaan gevierd met een concert in Amphion. De dirigente Sandra Vriese is zelf ook zangeres en heeft ervaring in de muziekwereld. Ze heeft voor The Voices ook zelf nieuwe nummers geschreven. Het koor brengt nederlands- en engels talige popmuziek van toen en nu, maar in een uniek eigen jasje.
Szinderende Smart bestaat 13 jaar en heeft bij het zomerconcert dit jaar in het Buurtschapshuis het nieuwe zomertenue aangetrokken(foto). Op deze komende zangmiddag verruilen we dat voor het nieuwe herfst- en wintertenue. We zijn altijd nog blij en vereerd met twee accordionisten en een toetsenist. Hennie Raben is onze enthousiaste dirigent. Szinderende Smart zingt levensliedjes, meezingers. En we hebben ook enkele leden die een solopartij zingen. Ook brengen we een paar verrassende medleys. We denken dat deze middag ook vooral gezellig gaat worden, dus welkom en tot ziens op zondag 3 nov. a.s. 14.00 uur Buurtschapshuis Sinderen.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Meezingmiddag met Szinderende Smart en The Voices Etten

Kroegavond in het Buurtschapshuis op Sinderen.

Donderdag 19 september was er de eerste Kroegavond in het Buurtschapshuis op Sinderen. 
Het was een goed bezochte avond die een vervolg gaat krijgen op donderdag 17 oktober van 20.00 – 23.00 uur. 
Wees welkom en wie weet wordt het weer een geslaagde kroegavond. 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Kroegavond in het Buurtschapshuis op Sinderen.

Meldingen doen bij de gemeente

Op de site van de gemeente www.oude-ijsselstreek.nl  is er de mogelijkheid om meldingen door te geven over bv het harde rijden op de Sinderenseweg , zowel in als buiten de kom. 

Bij de melding zou U dan eventueel type auto, kenteken, locatie en/of  tijdstip kunnen vermelden.Volgens de site van de gemeente gebeurt er dit met uw melding.

‘De gemeente registreert en beoordeelt uw melding. Afhankelijk van de melding wordt deze in behandeling genomen met een afhandelingstermijn of de melding wordt voor beoordeling/afhandeling aan een gemeentelijke afdeling doorgegeven. Om op de hoogte te blijven van de afhandeling kunt u uw e-mailadres vermelden.’ 
Als er regelmatig meldingen binnenkomen bij de gemeente,
Worden er wellicht maatregelen genomen.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Meldingen doen bij de gemeente

Gebiedsmakelaar Arnold Spijkers begint spreekuur in Varsseveld

Wij willen u graag voorstellen aan Arnold Spijkers, gebiedsmakelaar van de gemeente Oude IJsselstreek. Vanuit deze functie is hij het aanspreekpunt, de vaste contactpersoon en het gezicht van de gemeente voor inwoners, bedrijven en instanties van Heelweg,Sinderen,Varsseveld,Westendorp en omgeving. 
Anders gezegd: hij is de schakel tussen de inwoners en de verschillende afdelingen in het gemeentehuis.
Vanaf 29 mei werkt Arnold elke woensdag vanuit het voormalig politiebureau (naast de brandweerkazerne) aan de Klaproosstraat 28 te Varsseveld. U kunt bij Arnold terecht voor ondersteuning van initiatieven vanuit de samenleving. Hij gaat deze niet van u overnemen, maar kan hulp bieden vanuit zijn rol als gebiedsmakelaar.
Kom je ergens niet uit met de gemeente of heb je een vraag? Loop dan gerust eens even bij hem binnen.
Het spreekuur van Arnold is elke woensdag van 10:00 uur tot 12:00 uur aan de  Klaproosstraat 28 te Varsseveld.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Gebiedsmakelaar Arnold Spijkers begint spreekuur in Varsseveld

Inventarisatie woningbehoefte op bouwplan Kromkamp

Sinderens Belang houdt een korte enquête om geïnteresseerden te attenderen op de bouwmogelijkheden op plan Kromkamp en te inventariseren of er behoefte is om op plan Kromkamp te bouwen. Het invullen kost slechts enkele minuten. Wilt u de enquête invullen? U vindt deze via de volgende link: https://forms.gle/JGSuGFXRWE7zzpwv5

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Inventarisatie woningbehoefte op bouwplan Kromkamp