Wie zijn de bestuursleden

V.l.n.r.: Dianne Vriezen, Wilma Mossink, Carla Nieuwenhuis, Monique Heuverling, Marjon Groot Nibbelink, Wim Gesink, Meindert Veldhorst.

Dianne Vriezen : Voorzitter.
Nadere kennismaking met Dianne volgt nog.

Marjon Groot Nibbelink : secretaris.
Ik ben geboren en getogen op Harmenshuis aan de Sinderenseweg. Na 18 jaar elders gewoond te hebben voor studie en werk, ben ik in 2004 met Freek weer op Sinderen komen wonen en proberen wij op Harmenshuis nieuw leven in de brouwerij te brengen. In 2004 en 2007 zijn onze beide dochters hier geboren. Ik heb lange tijd gewerkt als projectleider landbouw bij een gebiedscoöperatie in de Gelderse Vallei in het midden van het land. Momenteel ben ik mij aan het oriënteren op andere werkinvulling. Een deel van de vrijgekomen tijd zet ik graag in om voor Sinderen en omgeving iets te betekenen

Meindert Veldhorst: bestuurslid
Ik ben geboren aan de Luimesweg in Breedenbroek in 1982.  In 2001 ben ik naar Dronten gegaan naar de biologische landbouwschool, vervolgens heb ik vijf maanden in Denemarken stage gelopen en ben toen weer teruggekomen in Breedenbroek. 3 Jaar later ben ik aan de Den Dam gaan wonen. Het grootste gedeelte heb ik dus in het buitengebied van Breedenbroek aan de rand van Sinderen gewoond. Via o.a, de Keurhorst kwam mijn vriendengroep eigenlijk al grotendeels uit Sinderen en ben er op deze manier altijd al mee betrokken. Samen met mijn ouders heb ik een biologisch melkveebedrijf met als belangrijke neventak zorg. Mijn hobby’s zijn fietsen en schaatsen. Als nieuw lid ben ik nu toegetreden in het bestuur van Sinderens Belang en hoop ik er mij steentje aan te kunnen bijdragen.

Monique Heuverling ; penningmeester.

Nadere kennismaking met Monique volgt nog.

Carla Nieuwenhuis : bestuurslid.

Nadere kennismaking met Carla volgt nog.

Wim Gesink : bestuurslid.

Nadere kennismaking met Wim volgt nog.

Wilma Mossink : bestuurslid
Sinds september 2016 woon ik samen met Bas in de kom van Sinderen. Na een groot deel van ons leven in een grote stad te hebben gewoond (Utrecht en Eindhoven), vinden wij het wonen op Sinderen een verademing. Ik werk als bestuurssecretaris/jurist bij hogeschool Van Hall Larenstein, een agrarische hogeschool met vestigingen in Velp en Leeuwarden. Ik voel me betrokken bij Sinderen en wil eraan bijdragen dat het bijzondere karakter van Sinderen blijft bestaan.
Groet Wilma