Wie zijn de bestuursleden

Hier komt binnenkort een foto van het vernieuwde bestuur

Huidige bestuursleden:  Wilma Mossink, Carla Nieuwenhuis, Monique Heuverling, Marjon Groot Nibbelink, Wim Gesink, Madelon Ankersmit en een vacature.

Vacature     : Voorzitter.
Het bestuur kiest binnenkort uit haar midden een nieuwe voorzitter

Marjon Groot Nibbelink : secretaris.
Ik ben geboren en getogen op Harmenshuis aan de Sinderenseweg. Na 18 jaar elders gewoond te hebben voor studie en werk, ben ik in 2004 met Freek weer op Sinderen komen wonen en proberen wij op Harmenshuis nieuw leven in de brouwerij te brengen. In 2004 en 2007 zijn onze beide dochters hier geboren. Ik heb lange tijd gewerkt als projectleider landbouw bij een gebiedscoöperatie in de Gelderse Vallei in het midden van het land. Momenteel ben ik mij aan het oriënteren op andere werkinvulling. Een deel van de vrijgekomen tijd zet ik graag in om voor Sinderen en omgeving iets te betekenen

 

Monique Heuverling ; penningmeester.

Nadere kennismaking met Monique volgt nog.

Carla Nieuwenhuis : bestuurslid.

Nadere kennismaking met Carla volgt nog.

Wim Gesink : bestuurslid.

Nadere kennismaking met Wim volgt nog.

Wilma Mossink : bestuurslid
Sinds september 2016 woon ik samen met Bas in de kom van Sinderen. Na een groot deel van ons leven in een grote stad te hebben gewoond (Utrecht en Eindhoven), vinden wij het wonen op Sinderen een verademing. Ik werk als bestuurssecretaris/jurist bij hogeschool Van Hall Larenstein, een agrarische hogeschool met vestigingen in Velp en Leeuwarden. Ik voel me betrokken bij Sinderen en wil eraan bijdragen dat het bijzondere karakter van Sinderen blijft bestaan.
Groet Wilma